Telefoonmaken Capelle aan Den IJssel

Contact

Hoofdweg 10-A
2908LC
Capelle aan den IJssel
Tel: 06 5513 0489
Mail: info@gspelectronics.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 – 19:00
09:00 – 19:00
09:00 – 19:00
09:00 – 19:00
09:00 – 19:00
10:00 – 17:00
Gesloten
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
I Accept
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Capelle aan Den IJssel
Average rating:  
 8 reviews
by Justus on Telefoon reparatie Capelle aan Den IJssel
Telefoon reparatie Capelle aan den IJssel

De batterij van mijn telefoon ging iedere keer maar 2 uur mee. Ik dacht dat het iets te maken had met mijn lader maar dat bleek achteraf niet zo te zijn. Ik heb voor een scherpe prijs de accu laten vervangen en nu gaat mijn telefoon gewoon weer de hele dag mee. Ik ben echt te vrede over de kwaliteit van de batterij die ze in mijn telefoon hebben gezet. Dank voor de monteur van telefoon maken Capelle aan den IJssel

by Marisol van Deursen on Telefoon reparatie Capelle aan Den IJssel
Smartphone Reparatie Capelle Aan Den IJssel

Afgelopen week een tweedehandse smartphone gekocht bleek achteraf dat de micro af en toe hapert. heb gebeld om te vragen op ze het kunnen oplossen en hoeveel tijd het zal duren. daarna langs gekomen en woord bij daad. Het duurde inderdaad niet lang en de kosten vielen reuze mee.

by Luck on Telefoon reparatie Capelle aan Den IJssel
iPhone reparatie Capelle aan den IJssel hoofdweg

Mijn iPhone reparatie is bij Telefoonmaken.nl Capelle aan Den IJssel gedaan. Ik ben zeer tevreden.

by Wesley on Telefoon reparatie Capelle aan Den IJssel
Telefoon reparatie capelle aan den ijssel

Er wordt tijd genomen voor je probleem. Ik kwam er ook nog eens met sluitingstijd pas binnen en toch een nieuw scherm voor Samsung zonder moeilijk te doen over dat ze gaan sluiten.

by Jacob on Telefoon reparatie Capelle aan Den IJssel
iPhone reparatie Capelle aan den IJssel

Binnen een half uur had ik een goed functionerende iphone 5. De scherm ziet eruit alsof ie nooit is vervangen

by Lizette on Telefoon reparatie Capelle aan Den IJssel
Telefoon reparatie capelle aan den ijssel

Zonder lang te wachten mijn telefoon accu vervangen. Ik kreeg nog een kopje lekkere koffie aangeboden door een aardige jongeman

by Steven on Telefoon reparatie Capelle aan Den IJssel
Smartphone reparatie Capelle aan den IJssel

Mijn smartphone reparatie is uitstekend gedaan door de vriendelijke medewerkers van Telefoonmaken.nl Capelle a d IJssel!

by Josefien Valk on Telefoon reparatie Capelle aan Den IJssel
IPhone Reparatie Capelle Aan Den IJssel

Zeer aan te bevelen winkel. Ik ben erg goed ontvangen, vlug en er werk rekening gehouden met mijn tijd. Met de iphone zelf had ik geen haast dus had hem achtergelaten en de volgende dag op mijn gemak opgehaald. Zonder enig obstakel en zonder te veel betalen.