Telefoonmaken Didam

Contact

Didam
Ons Dichtstbijzijnde filiaal bij Didam?
Ga naar Telefoonmaken Arnhem.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
00:00 – 00:00
00:00 – 00:00
00:00 – 00:00
00:00 – 00:00
00:00 – 00:00
00:00 – 00:00
00:00 – 00:00
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
I Accept
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Didam
Average rating:  
 4 reviews
by Gerard on Telefoon reparatie Didam
Samsung Galaxy glas reparatie

Samsung Galaxy glas gemaakt bij Telefoonmaken.nl Didam. Ik werd direct geholpen. Mocht er weer wat met mijn Samsung zijn dan kom ik zeker terug.

by Melissa Vos on Telefoon reparatie Didam
Telefoon winkel Didam

De oplaadpoort van mijn telefoon was stuk gegaan. Ik ben hiermee naar telefoonmaken.nl gegaan en zij hebben hem meteen dezelfde dag voor me kunnen maken, ik kreeg netjes een belletje toen hij klaar was en mijn telefoon laad weer helemaal goed op.

by Jan van Leeuwen on Telefoon reparatie Didam
Telefoonwinkel Didam

Echt super service, en hele klantvriendelijke werknemers.

by Bea Dekker on Telefoon reparatie Didam
Telefoon reparatie Didam

Het homeknopje van mijn telefoon was versleten ofzo. Het pakte mijn comandos niet meer, iedere keer als ik er op klikte reageerde het niet, het deed gewoon helemaal niks meer. Dit bezorgde mij nog al veel stress aan gezien het mijn werktelefoon was en ik uiteraard gewoon bereikbaar moet blijven voor mijn colllegas en mijn baas. Ik wist even niet meer wat ik moest doen, alle winkels waren al gesloten en ik had hem dezelfde avond nog dringend nodig. Ben op internet gaan kijken voor de winkel die het vroegst open is zodat ik daar de volgende ochtend direct naar toe kon gaan. Ik stond echt even verbaast te kijken toen ik zag dat er nog laat op de avond een telefoonwinkel open was. Het was me wel een eind rijden maar ik was er gelukkig nog net op tijd. De winkel is als eerste open en sluit als laatste, mijn complimenten naar degene achter de balie stond en mijn telefoon nog voor mij wilde maken ook al was ik eigelijk zo goed als te laat. Door dit heldendaad heb ik tot de dag van vandaag mijn baan nog, pas op dat moment merk je pas hoe afhankelijk je wel niet bent van je telefoon. Werkt snel, netjes en ijverig en het leek wel alsof mijn telefoon de beste verzorging kreeg dat maar kan krijgen kan. Was super blij dat ik op alle appjes van mijn collegas kon reageren, telefoonmaken.nl is echt een life saver.